Tunsoarea BOB mereu in tendinte

             Bobul – o tunsoare fresh pentru o femeie cu atitudine. Preferata de-a lungul timpului in special de doamnele sau domnisoarele cochete si elegante, datorita  rafinamentului aparte redat de simetria liniilor.
Astazi aceasta prinde un alt contur, unul asimetric ce poate fi abordat de orice femeie la orice varsta.  Jocul liniilor parului ce creaza unghiuri simetrice, sau asimetrice cu geometria fetei, gatului si umerilor creeaza un ansamblu unitar ce pune in valoare fizionomia fiecarei femei care decide sa poarte acesta tunsoare, completata bineinteles de explozia de culoare, ce reprezinta de fapt o manifestarea a personalitatii .
Daca v-ati saturat de vechea coafura sau vreti sa incercati ceva nou,va recomandam o tunsoare bob asimetrica. Aveti aici cateva exemple care sa va inspire si sa trezeasca in voi curiozitatea.
        Si inca un pont : alegeti ceva care sa va puna in valoare si nu ceva care doar este la moda , iar nu in ultimul rand gasiti un stilist care sa va inteleaga si care sa va puna in evidenta trasaturile, nu sa va urateasca…:D


Tunsoarea BOB mereu in tendinte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *