Stilul army-Idei de outfit

Stilul army. Un outfit lejer, de vara, usor indraznet. Inspiratie pentru zilele in care vrei sa te simti libera, feminina, dar si increzatoare. Stilul army este definit prin culori, in mod deosebit cele ce se gasesc in natura, nuantele de verde si cele pamantii, tinte, capse si lanturi.

Unde poti purta stilul army?

La film, la o iesire cu prietenii, la un concert, un festival sau orice eveniment street. Pe langa accesoriile prezentate mai poti adauga un rucsac din piele si o jacheta.

Nu exista stil vestimentar care sa nu ti se potriveasca. Oricine poate purta orice. Alegerea pieselor face insa diferenta. Ele trebuie sa-ti fie potrivite in primul rand anatomic si apoi cromatic. Nu refuza un stil vestimentar pe principiul ca nu te vezi imbracata asa. Ai dreptate, nu te poti imbraca ca altii, trebuie sa faci alegerile potrivite pentru tine. Sa fii originala. Atunci cand incerci un outfit cu care nu te-ai fi vazut niciodata imbracata si ajungi sa-l iubesti, iti sporeste si increderea in tine. Incearca mereu lucruri noi.

Mai multe idei de tinute stilul army puteti gasi si aici

Indrazneste sa fii tu!

Traieste, Iubeste, Experimenteaza.

Iony

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *