Camasa de blugi – Idei de outfit

Iarna, toamna, primavara sau vara? Toate anotimpurile intr-o singura zi. Pana o sa se hotarasca si vremea intre ce temperaturi ne incadram, noi trebuie sa ne adaptam garderoba si sa avem deja tinutele pregatite. Gestionarea timpului este foarte importanta, mai ales dimineata. Cum nu ne permitem sa facem parada modei in fata sifonierului cand trebuia sa fim plecate de 5 minute, trebuie sa ne stabilim din timp o serie de outfituri.

Unde gasesti idei de outfit?

O solutie este sa consulti diverse bloguri de moda sau platforme ce inmagazineaza zilnic mii de imagini ce te pot ajuta sa-ti formezi propriul outfit in functie de hainele tale si personalitate. Pinterest, Instagram, Lookbook, Chictopia, Chicisimo, Facebook etc. sau chiar google. Toate acestea pot fi sursa ta infinita de inspiratie.

Daca ne referim la bloguri fashion, ce trebuie sa faci este sa gasesti o persoana cu un stil pe care il admiri, asemanator cu al tau sau la care aspiri. Acolo vei gasi cu siguranta multe tinute pe care le poti experimenta in functie de piesele existente in dressing-ul tau. A te inspira nu inseamna a copia tinuta respectiva ci a o adapta propriului stil.

Idei de outfit – Camasa de blugi

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *